Vranjska 4, Zvezdara, Beograd
Telefon: 011 408 58 68
Mobilni: 065 2 56 56 22
E-mail: prevedime@prevodilica.rs

Neovereni prevod

Neovereni prevod podrazumeva pisani obični prevod teksta u Wordu. Tekst može biti bilo kog sadržaja i u bilo kojoj formi. Najbolje, najlakše i najjednostavnije rešenje je da tekst koji je potrebno prevesti pošaljete na BESPLATNU PROCENU na mejl  prevedime@prevodilica.rs Ukoliko tekst nije u elektronskoj formi, možete ga skenirati/slikati i poslati i u tom formatu. Poverenje kao ključna reč.

Procena teksta (koja uključuje cenu i rok) biće vam poslata na mejl ili ukoliko želite Prevodilica će sve potrebne informacije javiti na ostavljen broj telefona u naredih nekoliko minuta do pola sata.
Brzina kao ključna reč.

Prevođenje teksta je zahtevan zadatak koji traži ne samo dobro poznavanje jezika već i iskustvo u poslovima prevođenja. Najzahtevniji su stručni prevodi jer je u pitanju specifična (uskostručna) terminologija, koja od prevodioca zahteva i predznanje iz te oblasti. Važno je da stručne tekstove prevode prevodioci koji su imali iskustva sa prevodima sličnih tekstova, slične tematike. Shodno tome Prevodilica posebnu pažnju poklanja tome da tekst koji treba prevod nađe najboljeg prevodioca za sebe.
Pametno posredovanje kao ključna reč.

Dostupni jezici: